Byggstädning

Slipp städa undan renoveringsdamm genom vår byggstädning

Att renovera kan vara både spännande, utmanande och ett stort projekt. När renoveringen eller nybygget äntligen är färdigt är kanske det sista du vill lägga energi på att sopa upp efter hantverkarna. Efter varje nybyggnation eller renovering lämnas skräp och damm efter sig, och det kan ta udden av glädjen du känner för dina nya lokaler. Så istället för att ta hand om byggstädningen själv, låt oss få hjälpa dig. Vi städar bort allt damm och skräp så att dina lokaler lämnas rena och fräscha, enkelt för dig att flytta in och njuta av dina nya, fina ytor.

Är du i Borås i behov av hjälp med byggstädning på ditt företag så hjälper vi gärna till.

Inget för litet eller stort

Vi begränsar oss inte i vår kontorsstädning. Vi både städar och fyller på det som behövs gällande förbrukningsvaror. Dessutom kan du lägga till de extra tjänster som kanske just ditt företag behöver, eller om ni behöver hjälp med bemanning av något slag. Vi är flexibla och anpassar oss efter vad du och ditt företag i Borås behöver. När du hör av dig till oss så ser vi över tillsammans med dig vilka behov ditt företag har och hur vi kan hjälpa till på bästa sätt.

Detta ingår i byggstädning

Vad som ingår i en byggstädning kan variera från plats till plats, utifrån hur omfattande renoveringen eller nybyggnationen har varit, men också utifrån vilka önskemål du som kund har. Därför är inget hugget i sten, utan vi är flexibla och lyssnar efter vilka behov du har.

Fokus på att leverera hög kvalitet

Hos ILA företagsstäd är vårt fokus att leverera hög kvalitet i allt vi gör. Detta kan vi göra genom vår erfarenhet på 15 år inom branschen. Vi är ett starkt team med många olika kompetensområden. Därför kan du få hjälp inom just det område du behöver.

Hur fungerar det?

Är du i Borås i behov av hjälp med byggstädning på ditt företag så hjälper vi gärna till. Kontakta oss så går vi igenom hur det fungerar, vad som är just dina behov och hur ofta du behöver hjälp. Är du osäker på hur ofta du vill ha hjälp med städningen går vi självklart igenom det. Vi brukar rekommendera 1-2 gånger i veckan, beroende på dina behov och önskemål. Efter att vi kommit överens om hur städningen kommer se ut på ditt företag skickar vi en offert. Vi på ILA företagsstäd har som mål att ha långvariga relationer med fokus på hög kvalitet. Hör av dig till oss så hjälper vi dig!