Kontorsstädning i
Borås

På en arbetsplats bör fokus i första hand vara på sina arbetsuppgifter. Genom vårt företagsstäd hjälper vi dig som företagare i Borås och dina kollegor att kunna göra just detta. Vi ser till att det är rent och fint på kontoret, och ni kan lägga energi på ert arbete.

Ett städat och rent kontor ger det de som arbetar på företaget en trevlig plats att gå till och spendera sina dagar på, men det är även viktigt för de som besöker dina lokaler. Precis som trapphuset ger ett slags första intryck, så är det sedan själva kontoret som påverkar vilket intryck man som besökare får. Genom kontorsstädning från ILA företagsstäd kan vi hjälpa dig att få dina besökare att känna sig välkomna. När kontoret är städat och prydligt ökar det även förtroendet hos besökare, vilket i slutändan kan leda till ännu nöjdare kunder. Vi har 15 års erfarenhet inom branschen, så vi vågar lova att du kommer känna dig mer än nöjd med vår kontorsstädning. Kontakta oss så kan vi gå igenom vilka som är just dina behov.

Är du i Borås i behov av hjälp med byggstädning på ditt företag så hjälper vi gärna till.

Ingen begränsande kontorsstädning

Vi begränsar oss inte i vår kontorsstädning. Vi både städar och fyller på det som behövs gällande förbrukningsvaror. Dessutom kan du lägga till de extra tjänster som kanske just ditt företag behöver, eller om ni behöver hjälp med bemanning av något slag. Vi är flexibla och anpassar oss efter vad du och ditt företag i Borås behöver. När du hör av dig till oss så ser vi över tillsammans med dig vilka behov ditt företag har och hur vi kan hjälpa till på bästa sätt.

Hur går bokning av kontorsstädning till?

Oavsett om du har bestämt dig för att anlita oss för kontorsstädning eller om du har fler frågor börjar du bara med att höra av dig till oss. Vi går igenom vilka behov som finns och hur vi kan tillmötesgå dem. Sedan gör vi en offert med ett erbjudande som vi tror kommer passa ditt företag perfekt.

Ett starkt team

Vår styrka är att vi är tillgängliga och flexibla. Med hjälp av vårt starka team inom olika kompetensområden finns möjlighet att hjälpa dig oavsett hur din situation ser ut. Oavsett om det handlar om ett större eller mindre kontor, butik eller större lokal i Borås så har vi kompetensen och erfarenheten att utföra en kontorsstädning som du blir nöjd med. Vårt främsta mål är att leverera hög kvalitet.

Fokus på att ta hand om miljö och anställda

Att leverera på hög nivå innebär inte bara att du som kund blir nöjd med din kontorsstädning. Vi tycker även att hög kvalitet innebär ett miljötänk, och att städningen är skonsam mot naturen. Därför är vi uppmärksamma på att städa miljövänligt. Det är även viktigt att våra anställda mår bra. Gör de det, så speglas det i kvaliteten. Därför är vi en arbetsplats med kollektivavtal, för att våra anställda ska ha schyssta villkor.