Trappstädning

Trappstädning skapar ett första intryck

Ett första intryck kan börja tidigare än du tror. Kanske tänker du att det är när en person kommer in på ditt kontor, eller kanske till och med först när ni tagit varandra i hand för att hälsa? Ett första intryck börjar tidigare än så. Redan när en person kommer in i trapphuset börjar intrycken. Med vår trappstädning för dig i Borås garanterar vi att det första intrycket för besökare blir positivt.

En regelbunden trappstädning är ett enkelt sätt för dig som företagare i Borås att investera i framtiden och undvika större problem.

Trappstädning utformad efter dina behov

När du anlitar ILA företagsstäd i Borås för ditt företags trappstädning så går städningen att skräddarsys utifrån dina behov och önskemål. Vill du lägga till extra tjänster vid behov är det bara att höra med oss så kommer vi fram till en lösning som passar dig.

Trappstädning i Borås av hög kvalitet

När du anlitar ILA företagsstäd garanterar vi dig att det blir städat med fokus på hög kvalitet. Vi vill att du ska känna dig nöjd med både trappstäd och service och se oss som en långvarig relation.

Fokus på att leverera hög kvalitet

Hos ILA företagsstäd är vårt fokus att leverera hög kvalitet i allt vi gör. Detta kan vi göra genom vår långa erfarenhet på 15 år inom branschen. Vi är ett starkt team med många olika kompetensområden. Därför kan du få hjälp inom just det område du behöver.

 Städning för ett mer hållbart trapphus

Trappstädning är en bra investering för dig som företagare i Borås. Grus, salt, vatten och sand dras med in av de som ska använda trapporna, speciellt under vintermånaderna. Detta kan med tiden orsaka skador på stengolv som till slut blir permanenta. Då går det inte längre att tvätta bort. Genom vår trappstädning ligger inte smuts och grus kvar och sliter på trappstegen. På så sätt kan du hålla trapphuset rent och snyggt och samtidigt minska slitaget. På sikt ökar detta hållbarheten så väl som trivsel. En regelbunden trappstädning är ett enkelt sätt för dig som företagare i Borås att investera i framtiden och undvika större problem.

Hur fungerar det?

Är du som företagare i Borås i behov av hjälp med städningen på ditt företag så hjälper vi gärna till. Kontakta oss så går vi igenom hur det fungerar, vad som är just dina behov och hur ofta du behöver hjälp. Är du osäker på hur ofta du vill ha hjälp med städningen går vi självklart igenom det. Vi brukar rekommendera 1-2 gånger i veckan, beroende på dina behov och önskemål. Efter att vi kommit överens om hur städningen kommer se ut på ditt företag skickar vi en offert. Vi på ILA företagsstäd har som mål att ha långvariga relationer med fokus på hög kvalitet. Hör av dig till oss så hjälper vi dig!