Städning av
köpcenter

Att städa ett köpcenter ställer höga krav. Ofta är de öppna alla dagar i veckan och har många besökare. Dessutom innebär det som oftast ett större antal butiker med människor som arbetar. Alltså är det ett stort omlopp av folk som besöker köpcenter. Detta innebär också att kraven är höga på lokalvården. Vår ambition är att se till att vår städning skapar en miljö som är trivsam för såväl besökare som för arbetare. Vi ser oss som en viktig del i att bidra för fastighetens framgång och popularitet. Därför ser vi till att alltid gör det där lilla extra. Med vår erfarenhet inom branschen förstår vi utmaningen i att städa ett köpcenter, och vi är inte rädda för att ta oss an det.

Trivsel för besökare och arbetare

Vi begränsar oss inte i vår kontorsstädning. Vi både städar och fyller på det som behövs gällande förbrukningsvaror. Dessutom kan du lägga till de extra tjänster som kanske just ditt företag behöver, eller om ni behöver hjälp med bemanning av något slag. Vi är flexibla och anpassar oss efter vad du och ditt företag i Borås behöver. När du hör av dig till oss så ser vi över tillsammans med dig vilka behov ditt företag har och hur vi kan hjälpa till på bästa sätt.
I och med att köpcenter är öppna varje dag och under många timmar är det viktigt att genomföra en städning som täcker alla behov. Vi rengör de stora golvytorna med effektiva maskiner. Övriga ytor, som toaletter och kontorsytor, rengör vi med miljövänliga metoder. För att besökarens första intryck ska börja på topp kan vi även putsa fönster och rengöra fasader. Vi anpassar oss helt enkelt efter de behov som finns. Kontakta oss om du har ett specifikt önskemål för ditt köpcenter, så kan vi berätta om hur vi arbetar.

Skräddarsydd städning för ditt köpcenter

Inget köpcenter är det andra likt. Vissa är enbart enplan, andra har både rulltrappor och hissar. Storleken är också något som varierar. När du kontaktar oss skräddarsyr vi en städplan som passar perfekt utifrån önskemål och behov. Vissa områden behöver regelbunden städning, medan andra områden är mer säsongsbetonade. När det är som mest regnigt ute kan exempelvis golven vara i behov av extra rengöring jämfört med de soligare perioderna. För oss är punktinsatser som dessa inget konstigt.

Kontakta oss!

Hör av dig till oss om du har ett köpcenter som är i behov av vår lokalvård, så går vi igenom hur det fungerar och vad just dina behov är. Vårt team står redo för att dina lokaler ska glänsa!